Levering

Art For Art werkt op basis van dropshipping en afhalen bij showroom in Almelo. Art For Art hanteert het principe dat alles wat vandaag is besteld, morgen geleverd kan worden, mits de voorraad strekt. Het gehele magazijn is ingericht om snel te kunnen schakelen en te zorgen voor een correcte afhandeling van alle binnengekomen orders op die desbetreffende dag.

Leveringen Benelux

Binnen de Benelux levert Art For Art binnen 24 uur.  Voor de losse dropshipping orders wordt gebruik gemaakt van DHL en DPD. Beide vervoerders zijn geïntegreerd in ons softwaresysteem waardoor de consument te allen tijde op de hoogte wordt gehouden van het vervoer middels track en trace code.

Levering Europa

Vanuit eigen magazijn vervoert Art For Art naar vrijwel alle Europese landen. De verschillende landen kennen verschillende tarieven en transittijden. Wilt u meer weten hierover, dan contact ons even.

Vragen over leveringen?

Voor vragen omtrent leveringen kunt u altijd contact opnemen via telefoonnummer 0546-745752. Ook via email reageren wij vrijwel altijd per omgaande, info@artforart.nl.

Transport

Dagelijks hebben wij meerdere pick-up momenten van DHL, DPD en verschillende lokale vervoerders. Voor zendingen op maat gebruiken wij lokale vervoerders, zoals palletzendingen met een tijdsindicatie, producten die tussen colli en pallets invallen en zendingen die vanaf de zijkant huif geladen dienen te worden.

Track & trace

Alle zendingen van Art For Art worden voorzien van een track & trace code zodat u maar óók uw klant weet wanneer de zending wordt geleverd. Deze tracking codes worden vanuit de ons systeem verzonden.